INVITAȚIE LA DELECTARE

Pe data de 22 iunie 2024, vă invităm să vă alăturați unui eveniment special pentru noi, boierii de la Vatră și de la Băcănia Boierească, pe care l-am denumit:
Brunch boieresc în Cacica!

Organizat pe moșia Vetrei situată pe dealul Gâldanilor din Cacica (Bucovina), acesta va îmbina tradiția și bunătățile locale într-o experiență de povestit.

Pe durata evenimentului (în intervalul orar 12.00 – 17.00 ) veți fi răsfățați cu preparate tradiționale pregătite cu drag, din ingrediente proaspete de la ferma noastră și de la producători locali, parteneri ai Băcăniei Boierești. De la ceaunuri fumegânde și ciorbe aromate până la balmoșul îmbietor gătit chiar în stână, și băuturi non-alcoolice și deserturi de sezon, toate vor contribui la acest ospăț culinar desăvârșit.

Printre invitații de onoare se numără și Gabi de la White Smoke, care va pregăti surprize delicioase direct din afumătoare.

Atmosfera va fi întreținută de acorduri calde de chitară în compania lui Marius, interpretul sucevean cunoscut drept Tipul cu chitară.

Iar activitățile specifice pentru toate vârstele, pregătite cu entuziasm de cei de la Năsturel, vor aduce zâmbete pe fețele tuturor.

Pentru a promova frumusețea zonei, vă invităm să vă alăturați propunerii noastre de a vizita Salina din Cacica, iar pentru iubitorii de vinuri, pregătim și o degustare.

Evenimentul se va încheia într-o notă caldă, cu un foc de tabără care va încălzi sufletele și va aduce laolaltă toți oaspeții.

Vă așteptăm, așadar, cu brațele deschise să vă bucurați alături de noi de farmecul autentic al unui Brunch Boieresc în inima naturii, în Cacica !

Prețul biletelor :
Adulți și copii peste 14 ani – 250 lei
Copii 8-13 ani – 100 lei
Copii până în 7 ani, inclusiv – gratuit

🧾Biletele se pot cumpăra fizic, atât de la Băcănia Boierească, Obcini, Suceava cât și de la Vatra Boierească, Cacica, Suceava.

Pentru bilete și alte informații, contactați-ne telefonic
☎ 0749 202 243
sau pe mail
📬 contact@vatraboiereasca.ro

UTILE

CONTACT

Check in: 16.00
Check out: 12.00

© 2022 All rights reserved Vatra Boiereasca