REGULAMENT  INTERN

 

 

Dragi oaspeţi,

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat la Vatra Boierească.

Din acest motiv am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont în timpul sejurului dumneavoastră.


Rezervarea

Rezervările se realizează fie online, pe siteul www.vatraboiereasca.ro, fie direct la numerele de telefon 0749.202.243/ 0745.623.430.

Rezervările negarantate vor fi reținute până la ora 18:00 (ora locală) din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării sau o plată anticipată. În caz de neprezentare, hotelul își rezervă dreptul de a reține suma aferentă primei nopți și de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.


Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare a camerei se va trimite în scris, pe adresa de email contact@vatraboiereasca.ro sau la numerele de telefon 0749.202.243/ 0745.623.430.

Pentru anulările făcute într-un interval mai mare de 7 zile până la check-in, suma reținută nu se va restitui, însă vă puteți alege altă perioadă în funcție de disponibilitatea resortului. Avansul nu este returnabil pentru anulările solicitate într-o perioadă mai mică de 7 zile până la check-in sau în caz de neprezentare.


Sosirea și plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 16.00.

La momentul check-inului se predă oaspeților și cheia de la ușa camerei rezervate. Vă rugăm să o predați recepționerului la check-out sau dacă părăsiți unitatea și nu doriți să o luați cu dvs. Lipsa acesteia la check-out atrage un cost suplimentar de 50 lei/cheie, pentru înlocuire.

Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12.00.

În cazul în care în prima zi de sejur se dorește camera înainte de ora 16:00, se va onora solicitarea în limita disponibilității.

În cazul în care în ultima zi de sejur se dorește eliberarea camerelor după ora 12.00 (dar nu mai târziu de ora 14.00), se va onora solicitarea în limita disponibilității. După această oră se va aplica o taxă suplimentară de 100% din contravaloarea nopții de cazare.


Cazare copii 0-7 ani

Cazarea copiilor cu vârste cuprinse între 0-7 ani se va face gratuit, când sunt folosite paturile existente.

Pentru copiii sub 2 ani există posibilitatea oferirii, în limita disponibilității, a unui pătuț bebe, contra cost – 50 lei /noapte.

Vă rugăm să ne comunicaţi atunci când faceţi rezervarea dacă aveţi nevoie de un pătuţ pentru copil pentru a va putea onora solicitarea, în limita disponibilității.


Cazare minori

Minorul este persoana care nu a împlinit vârsta de 18 ani.

Unitatea noastră nu acceptă cazarea minorilor care sunt neînsoţiţi de părinţi sau de reprezentanţii legali, cu excepţia celor aflaţi în drumeţie, tabere, excursii, concursuri sau în alte acţiuni similare, însoţiţi de cadre didactice, antrenori şi ghizi.


Oaspeți suplimentari

Puteți primi oaspeți în camera dumneavoastră între orele 10.00 – 20.00, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 20.00 – 10.00, aceștia vor trebui să achite diferențele de tarif și să se înregistreze la recepție, prin completarea fișei de cazare.


Animalele de companie

Regula generală nu permite cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale și păsări.

În cazuri excepționale și numai cu acordul hotelului, se va permite cazarea animalelor de talie mică (max 7 kg), iar acest lucru se va face prin prezentarea la sosire a certificatului național/ internațional de sănătate (cu toate vaccinările incluse).

Taxa de cazare reprezintă c/val a 50 lei/zi/animal/pasăre.

În cadrul restaurantului și a zonei de relaxare nu este permisă intrarea cu animale de companie.


Servicii oferite

Servicii gratuite

 • rețea de internet wireless
 • primirea și transmiterea mesajelor
 • servicii de rezervări la restaurant
 • parcare
 • pescuitul pe ponton
 • acces în grădină și șură

Servicii cu plată

 • mic dejun
 • servicii de spălătorie sau călcătorie
 • trimitere și primire corespondență
 • plimbare cu căruța
 • acces la zona de relaxare
 • aprovizionarea cu brânzeturi de la stâna din apropiere
 • organizare proțap sau foc de tabără


Utilizarea facilităților, inclus zona de relaxare

Este interzisă aprinderea focului în fire-pituri, în sobe sau șeminee fără acordul prealabil al conducerii. Este interzisă aprinderea focului în zona șurii.

Scăldatul este permis doar în spațiile special amenajate (ciubere) și nu în iazul destinat pescuitului.

Ciubărul cu apă sărată poate suporta acțiuni periodice de golire, igienizare, în acele zile nefiind disponibil (minim 2 zile). Aceste operațiuni se fac în funcție de starea apei din ciubăr.

Din rațiuni ecologice, sauna se pornește doar la cerere și pentru minim 2 persoane.

Accesul în zona spațiilor de joacă este permis doar copiilor însoțiți de adulți. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele accidentări provocate de folosirea necorespunzătoare a echipamentelor, de nerespectarea normelor de bună conduită sau de neglijența însoțitorilor.


Signalistică

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi următoarea signalistică:

 • “VĂ RUGĂM NU DERANJAȚI!” – în ziua respectivă personalul de la curățenie nu va intra în camera dvs.;
 • “VĂ RUGĂM FACEȚI CURĂȚENIE ÎN CAMERĂ!“ – prin acest mesaj solicitați efectuarea curățeniei în camera dumneavoastră.


Dress Code

Vatra Boierească nu practică un cod vestimentar special, dar recomandăm decență și respect atât față de ceilalți oaspeți, cât și față de personal.

Nu vor fi acceptate în restaurant și recepția unitatii persoanele îmbrăcate în halat, costum de baie, maiou și șort și încălțate cu șlapi.

Recomandăm clienților ca pentru accesul la zona de relaxare să folosească halatul, papucii și prosopul puse la dispoziție în camera de hotel (vă rugăm ca, la întoarcerea din zona de relaxare, să aduceți în camera de hotel halatul, iar prosopul folosit să-l lăsați în coșul de rufe). Orice articol solicitat suplimentar va fi contra cost.

Clienții au obligatia de a citi și respecta regulamentul zonei de relaxare ce poate fi găsit la locație, la recepție sau online pe siteul www.vatraboiereasca.ro.


Fumatul

Fumatul tradițional și țigara electronică nu sunt permise în incinta cabanei, conform legislației aplicabile în vigoare (legea 349/2002 modificată și completată prin legea 15/2016). Unitatea noastră are amenajate spații pentru fumători în aer liber.

Unitatea dispune doar de camere pentru nefumători. În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxă în valoare de 500 lei/noapte reprezentând serviciile de curățenie a camerei.


Protecție în caz de incendiu

Siguranța clienților se situează pe primul loc, de aceea ne-am luat toate măsurile de siguranță și protecție în cazul apariției unui incendiu.

Toate spațiile de cazare, holuri și anexe sunt dotate cu detectoare de fum, planul de evacuare sau hidranții și extinctoarele de mare capacitate amplasate pe holurile hotelului.

Sistemul de alarmare împotriva incendiilor este automat și conectat direct la dispeceratul hotelului și la societatea de pază și intervenții. Atenția pentru detalii s-a extins și către căile de evacuare din cadrul hotelului, acestea fiind marcate cu elemente luminoase, alimentate non stop de la surse proprii de energie.


Spaţiul de parcare şi autoturismele

Unitatea noastră  pune la dispoziția oaspeților săi, în limita disponibilității, locuri de parcare în curtea conacului și a căsuțelor.

Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.


Siguranța obiectelor personale

Unitatea este dotata cu sisteme electronice omologate de monitorizare a accesului în cameră și supraveghere video.

Însă nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Vetrei Boierești.


Tarife

Tarifele de cazare diferă atât în funcţie de tipul de cameră și tipul meselor pentru care optaţi, cât și de numărul de persoane din cameră.


Modalităţi de plată

Pentru plata serviciilor sunt acceptate cărţile de credit (Visa, Mastercar), plata numerar (RON), prin transfer bancar (pentru facturare, vă rugam să prezentați dovada plății online) sau tichete/ vouchere de vacanță.

În acest ultim caz, vă rugăm să țineți cont că este obligatoriu ca titularul tichetelor/ voucherelor de vacanță să fie persoana care beneficiază de serviciile de cazare, iar facturarea se va face doar pe numele acestei persoane (titularul tichetelor/ voucherelor de vacanță).

Plata sau preautorizarea cardului pentru diferența de sejur, inclusiv pentru achitarea serviciilor conexe, se face începând cu ziua de check-in și până la check-out.


Confidenţialitatea informaţiilor

Dacă ne contactaţi prin e-mail sau prin intermediul site-urilor, ne rezervăm dreptul ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scopuri de marketing direct.

Nu vom folosi niciodată numele sau alte informaţiile despre dumneavoastră fără să obținem în prealabil acordul pentru acest lucru. Veţi avea posibilitatea să ne comunicați dacă doriţi să primiţi aceste informaţii în viitor.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, S.C. Autoservice Păstrăv SRL. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri determinate, explicite și legitime, datele personale care îi sunt furnizate de clienți persoane fizice și imaginile reprezentative.

SC Autoservice Păstrăv SRL, loc. Sfântu Ilie, județul Suceava, procesează date cu caracter personal în vederea prestării serviciilor hoteliere, în următoarele scopuri:

 • Rezervarea de camere și alte servicii hoteliere;
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în baza unei obligații legale;
 • Confirmarea rezervărilor și preautorizarea cardului, având ca temei de prelucrare interesul legitim al hotelului;
 • Facturarea serviciilor hoteliere, având ca temei de prelucrare obligațiile legale;
 • Pentru a comunica cu dvs. în diverse scopuri cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dvs. asupra serviciilor noastre, acela de a solutiona diverse sesizări sau acela de a vă oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic sau telefonic, având ca temei legal de prelucrare interesul legitim al hotelului;
 • Furnizarea de informații pe e-mail, a ofertelor speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, având ca temei legal de prelucrare consimțământul;
 • Furnizarea informațiilor pe email sau telefonic, referitoare la obiectele uitate, primirea coletelor, mesajelor, având ca temei legal de prelucrarea intersul legitim.

Oaspeții Vetrei Boierești furnizează datele solicitate de către SC Autoservice Păstrăv SRL, în vederea derulării sau inițierii de raporturi juridice cu societatea, cu respectarea prevederilor legale.

Refuzul persoanelor fizice de a furniza aceste date determină incapacitatea societății noastre de a vă pune la dispoziție serviciile solicitate, făcând imposibilă respectarea cerințelor reglementărilor speciale în domeniul hotelier și cel fiscal.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (număr de telefon, adresă de e-mail) este acordat în mod voluntar. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către SC Autoservice Păstrăv SRL. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată spre exemplu prin e-mail către contact@vatraboiereasca.ro sau la departamentul de Receptie. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are efect retroactiv). În cazul în care consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, vom fi în situația de a nu vă putea presta serviciile solicitate iar datele personale nu vor fi utilizate în scop de comunicare, marketing și feedback. Daca aveți întrebări legate de această declarație de consimțământ sau de protecția datelor de către SC Autoservice Păstrăv SRL în general, vă rugăm să nu ezitați să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail contact@vatraboiereasca.ro

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016, persoanele fizice beneficiază de următoarele drepturi: dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și o copie a datelor procesate, dreptul de intervenție, de opoziție, de rectificare, de retragere în orice moment a consimțământului, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți contacta responsabilului nostru pentru protecția datelor în orice moment la adresa de e-mail contact@vatraboiereasca.ro, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, în care se vor menționa datele asupra cărora se solicită dreptul respectiv.

Pentru mai multe informații vă rugăm consultați Regulamentul de protecție a datelor cu caracter personal disponibil pe site-ul www.vatraboiereasca.ro.

Datele cu caracter personal aparținând oaspeților unității noastre de cazare sunt prelucrate cu bună-credință și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare. Acestea sunt colectate numai în scopuri determinate, explicite și legitime, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal se prelucrează în conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale căror date sunt prelucrate, au dreptul de a obține de la SC Autoservice Păstrăv SRL, la cerere și în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea acestora, în măsura în care prelucrarea nu este conformă cu Regulamentului UE 679/2016 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepții prevăzute de lege. În caz de opoziție justificată, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele în cauză. De asemenea, persoana vizată are dreptul de a se opune, în orice moment și cu titlu gratuit, fără nici o justificare, ca datele care

o vizează să fie prelucrate în scopuri de marketing direct, în numele Operatorului sau terțului sau să fie dezvăluite unor terți. Pentru acest lucru, persoana vizată se va adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, iar măsurile luate de către Operator vor fi comunicate în 15 zile de la data cererii.


Politica de protecţie a mediului

Prosoapele se schimbă la două zile, iar lenjeria la trei zile de cazare, sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorința dumneavoastră de a schimba lenjeria și prosoapele, vă rugam să le lăsați pe jos sau în cadă.


Dispute şi reclamaţii

Ne rezervăm dreptul de a debita sumele restante, în următoarele cazuri:

 • au părăsit incinta hotelului, fără să plătească pentru serviciile Vetrei Boierești de care au beneficiat;
 • au produs degradări sau distrugeri;
 • au plecat cu obiecte care nu le aparțin și a căror contravaloare nu au plătit-o la recepție;
 • nu au anulat rezervarea la termenul stabilit.

Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării acestor termeni și condiții, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdicţia instanțelor judecătorești Suceava.


Program de eliminare a clienților indezirabili

Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor hoteliere. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în hotel, restaurant și zona de relaxare, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.

De asemenea, oaspeții Vetrei Boierești trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.

Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul hotelierului să întrerupă imediat contractul/ cazarea, fără nici un preaviz.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea, servirea în restaurant și accesul în zona de relaxare clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți oaspeți. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Vetrei Boierești va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din hotel, restaurant sau zona de relaxare clienții indezirabili.

Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.


Conduita

În cadrul unității noastre sunt interzise aducerea și consumarea băuturilor alcoolice sau alimentelor din exteriorul acestuia, fără acordul în prealabil din partea conducerii.

Restaurantul își rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantități mai mari și devin recalcitrante.

Sunt strict interzise introducerea și folosirea de boxe audio și alte sisteme de ascultat muzica atât în restaurant cât și în camere fără acordul în prealabil din partea conducerii.

Clauze finale

Considerăm că orice client a luat cunoștință de termenii și condițiile mai sus menționate și le-a acceptat tacit în momentul accesării oricărui serviciu oferit de către Vatra Boierească (cazare, restaurant, SPA, evenimente).


Modificări termeni și condiții

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând de către Vatra Boierească fără a se face notificări în prealabil.