DESPRE NOI

Sejurul tău la Vatra Boierească începe în momentul în care părăsești drumul european și continui agale spre Dealul Salinei din Cacica (Bucovina), lăsând în urmă orice grijă, orice zgomot, orice problemă. La capătul drumului se află un  ținut de poveste, dedicat exclusiv celor 20 de odăi ale Vetrei Boierești, unei grădini atent îngrijite, unui iaz cu ponton și unei zone de relaxare cu ciubăr și sauna, dar și unui restaurant cu mâncare proaspătă și multe alte locuri și surprize care îți vor rămâne în suflet.

BUCATELE

RESTAURANTULUI

Locuri de luat masa avem. Și în restaurantul conacului (cu o capacitate de până la 60 locuri și cu posibilitatea de extindere pe terasă), și în căsuțe, dar și pe pontonul sau în foișorul Vetrei.

Oriunde veți dori să gustați preparatele noastre, vă spunem doar că  toată hrana este naturală, materia primă fiind de la ferma noastră proprie cu animăluțe din apropierea Sucevei.

Avem și o băcănie (denumită Băcănia Boierească) în Suceava cu preparate tradiționale afumate realizate în carmangeria noastră. Acolo le marinăm, le ținem la maturat, le condimentăm cu mixuri de condimente naturale, fără E-uri, aditivi sau conservanți nocivi. La final le afumăm cu rumeguș de cireș și fum de la lemne de fag în afumătoarea noastră.

UTILE

CONTACT

Check in: 16.00
Check out: 12.00

© 2022 All rights reserved Vatra Boiereasca