Termeni si conditii

1.TERMENI SI CONDITII

Siteul www.vatraboiereasca.ro este denumirea comerciala a SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in localitatea Sfantu Ilie, st. Vilelor, nr 272,  avand codul unic de inregistrare fiscala nr. RO 15390467 si numar de ordine la Registrul Comertului: J33/361/2003, email: contact@vatraboiereasca.ro .

Vanzator – societatea comerciala SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care face o rezervare de cazare pe Site si efectueaza o plata.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vatra Boiereasca (electronic, telefonic, etc).

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care acceseaza Site-ul, care, prin finalizarea procesului de rezervare a unei cazari, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Site – pagina web gazduita online la adresa www.vatraboiereasca.ro si subdomeniile acestuia.

Servicii – orice serviciu de cazare sau turistic listat pe Site, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a tranzactiei incheiate.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar limitat de Unitati de cazare sau Servicii, avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Continut – reprezinta:

 1. toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 2. continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 3. orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/partener al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 4. informatii legate de Serviciile de cazare si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 5. date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre beneficiarul unui Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre Vanzator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client/Cumparator fata de un Serviciu. Rating-ul se exprima sub forma de stele, Serviciile de cazare putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Client/Cumparator asupra unui Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis prin e-mail/SMS/telefonic continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la servicii similare sau complementare cu cele pe care Clientul le-a achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Servicii existente pe site, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi noutati sau sondaje de opinie.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin rezervarea unui Serviciu de cazare pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea tranzactiei online are rol de acceptare a Serviciului. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul iti rezerva dreptul de a modifica cantitatea Serviciilor de pe Site. Daca modifica cantitatea de Servicii tranzactionate va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea tranzactiei online si va returna suma achitata.

2.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site cu privire la Serviciile de cazare si disponibilitate vor sta la baza efectuarii achizitiei.

 

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei tranzactii online ii este permis oricarui Utilizator.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, prin suport online (Live Chat) daca optiunea este activa sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Vatra Boiereasca isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L. poate publica pe Site informatii despre Serviciile de cazare si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Serviciilor de cazare prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia taxelor locale sau juridice aplicate conform legislatiei in vigoare, care pot fi achitate separat.

3.6. In conditiile prevazute de lege, pretul Serviciilor turistice afisat pe Site, include Taxa pe valoare adaugata. In cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Serviciului de cazare, acesta va contacta Receptia Vatra Boiereasca la adresa rezervari@vatraboiereasca.ro sau la numerele de telefon afisate pe Site.

3.7. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor de cazare disponibile pe Site (imagini / video / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.

3.9. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea Serviciului de cazare, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Clienti/ Cumparatori si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Serviciilor.

 

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1. Vanzatorul nu poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea rezervarii, decat cu informarea Cumparatorului, fiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, direct sau indirect.

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L., includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L. asupra Continutului, precum si participarea la transferul, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris al SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L..

5.3. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L., fata de respectivul continut.

 

 1. REZERVAREA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Rezervari pe Site, in functie de disponibilitatea furnizata de SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L., prin selectarea Serviciilor de cazare dorite, urmand a finaliza Rezevarea efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata rezervat, Serviciul este disponibil in masura in care exista disponibilitatea pentru aceasta in intervalul de timp selectat de Client / Cumparator.

6.2. Prin finalizarea Rezervarii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Rezervarii.

6.3. Prin finalizarea Rezervarii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Rezervarea efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L., in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. In cazul in care Cumparatorul decida sa anuleze Rezervarea, dupa ce tranzactia a fost efectuata, acesta va contacta Receptia Vatra Boiereasca la adresele furnizate in sectiunea Contact din Site.

6.6. In cazul in care Rezervarea este achitata, Vanzatorul va rambursa partial sau total suma in maxim 15 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de anulare a Rezervarii. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
6.6.1. pentru Rezervarile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher valoric;

6.6.2. pentru Rezervarile achitate cu OP/iTransfer/ -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher valoric;

 

 1. SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Rezervare urmatoarele:

7.1.1. rezervarile anulate intr-un interval de timp mai scurt decat cel mentionat pe site, la categoria respectiva, daca Cumparatorul a confirmat ca a luat cunostinta de conditiile mentionate de SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L. inainte de a efectua Rezervarea;

7.1.2. furnizarea de servicii a caror disponibilitate depinde de reglementarile legale, impuse de autoritati, pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere a Rezervarii;

 

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1. SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate sau a datelor personale se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Rezervare fara consimtamantul prealabil scris al SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L..

 

 1. COMUNICARI COMERCIALE

9.1. Cumparatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

9.1.2. prin modificarea setarilor din Cont ;

9.1.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L.;

9.1.4. prin contactarea Vanzatorului.

9.2. In urma achizitionarii unor facilitati de cazare si servicii in cadrul Hotel Vatra Boiereasca, Vanzatorul va transmite Cumparatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

 • Sugestii de Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Serviciul achizitionat.

9.2.2 Oferte speciale.

9.3. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 9.2. de mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L. sau prin contactarea Vatra Boiereasca in acest sens.

9.4. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terti si nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele transmise de SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L..

 

 1. FACTURARE – PLATA 

10.1. Preturile Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.vatraboiereasca.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Rezervare. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile achizitionate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze corect toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Rezervarii ce contine Servicii de cazare vandute de Vatra Boiereasca, in format electronic, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator sau fizic, la Receptia hotelului Vatra Boiereasca.

10.4. Prin efectuarea Rezervarii si plata contravalorii serviciilor, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic, la adresa de e-mail mentionata la efectuarea Rezervarii online.

10.5. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt), te rugam sa sesizezi acest aspect pe adresa de mail: rezervari@vatraboiereasca.ro.

 

 1. LIVRAREA SERVICIILOR

11.1. Conditiile de livrare a Serviciilor vandute de catre SC AUTOSERVICE PASTRAV S.R.L. sunt disponibile pe site, in momentul Rezervarii.

 

 1. RASPUNDERE

12.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale conform Rezervarii si pentru daune care rezulta din utilizarea Serviciilor.

12.2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic sectiunea Termeni si Conditiile de pe Site pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor/Utilizatorilor de la momentul afisarii in Site.

In cazul oricarei modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 

 1. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

13.1. Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Cumparatori, prin intermediul postei electronice (e-mail), in sectiunea mesagerie de pe pagina de Facebook Vatraboiereasca sau in sectiunea “Review-uri” a locatiei pe Google. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cit si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de utilizare al unui serviciu.

13.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe retelele sociale sau e-mail, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

13.3. Fiecare Utilizator/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu sau Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Rezervarii;

–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

–    sa se asigure ca informatiile introduse sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala sau alte drepturi de proprietate sau intimitate;

–     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

13.4. Pe langa o evaluarea realista, in momentul inscrierii unui Review, Cumparatorul poate adauga si un Rating relevant pentru serviciul aferent, in functie de optiunile disponibile pe fiecare platforma. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al Hotelului Vatra Boiereasca, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general. Utilizatorii/Clientii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

–    fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

–    fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana sau un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;

–    fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;

13.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vatra Boiereasca pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site.

13.6. Pentru sesizari sau reclamatii legate de Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de e-mail publicata in sectiunea Contact. Termenul maxim de solutionare a sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

14.1. Te rog sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

 1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

15.1. Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

 1. FORTA MAJORA

16.1. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat sau controlat.

16.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a raportului contractual fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese

CONTACT

© 2022 All rights reserved Vatra Boiereaca