CAZARE

CONACUL

Pe vremuri, în centrul marilor sate, se afla conacul,
reședința boierilor, mari proprietari de pământ.
Așa este și la noi, conacul șade impunător și veghează restul Vetrei, dar și împrejurimile mioritice ale zonei împădurite.
Așa că dacă vrei să simți cum s-a trăit odinioară și să te bucuri de confortul boieresc, trebuie să te hodinești măcar câteva zile în una dintre cele 6 odăi sau 2 apartamente, dispuse pe două etaje, pe lângă care vei mai descoperi o sală de evenimente generoasă, dar și o bucătărie echipată cu toate cele de trebuință unui bucătar iscusit.

 

Dintre facilitățile odăilor conacului amintim:

  • Pat dublu (apartamentele dispun și de câte o canapea extensibilă, iar la nevoie, se pot adăuga paturi suplimentare pentru copii)
  • Baie proprie cu duș și articole de toaletă
  • Aer condiționat, TV
  • Minibar
  • Halat de baie, prosoape, papuci de schimb
  • Balcon (pentru odăile duble de la primul etaj)
  • Priveliște spre pădure și/sau spre iaz

Capacitatea maximă de cazare a conacului este de 20 adulți.

De la ferestrele odăilor vei fi răsplătit cu o priveliște de vis asupra pădurii ce înconjoară falnic Vatra, iar de pe verandă vei putea ședea într-un leagăn și privi iazul și
căsuțele tradiționale.

CĂSUȚELE

TRADIȚIONALE

Locația noastră este una cu adevărat specială, mai ales datorită celor patru căsuțe tradiționale aduse tocmai de la Straja, Brodina și Arbore, ca să îți încânte privirea și să te poți bucura de ele,
după cum au făcut-o mai demult, și strămoșii noștri.

În interiorul lor vei găsi atmosfera caldă a vieții simple, autentic bucovinene, dar cu o notă modernă pentru relaxare maximă, cum ar fi: electricitate, încălzire, apă și băi interioare.

Trei din cele 4 căsuțe au fiecare câte 3 odăi cu câte 2 paturi twin fiecare, dispuse pe 2 etaje (una la parter și două la mansardă), 2 băi – câte una pe fiecare etaj, precum și o cameră în care se poate servi masa. În camera de la parter cei mici se vor putea bucura de un somn odihnitor pe lejancă/ cuptior (patul de pe sobă). Acestea nu dispun de TV.

În cele 3 odăi din a patra căsuță elementele tradiționale se îmbină cu cele moderne, fiind dispuse pe 2 etaje (una la parter și două la mansardă). La parter mai este și o cameră de zi cu șemineu, frigider și espressor în care vă puteți retrage pentru câteva momente de relaxare.

Fiecare cameră dispune de baie proprie și TV.

UTILE

CONTACT

Check in: 16.00
Check out: 12.00

© 2022 All rights reserved Vatra Boiereasca