Regulament  zonă de relaxare

Ciubărul cu apă sărată poate suporta acțiuni periodice de golire, igienizare, în acele zile nefiind disponibil (minim 2 zile). Aceste operațiuni se fac în funcție de starea apei din ciubăr.

Din rațiuni ecologice, sauna se pornește doar la cerere și pentru minim 2 persoane.

Saunele sunt recunoscute ca un obicei sănătos pentru organism, cu efecte benefice atât la nivel fizic, cât și mental. Efectul imediat este relaxarea și ameliorarea stresului, iar pe termen lung practica saunei întărește sistemul imunitar, îmbunătățește sistemul circulator și elimină toxinele. Pentru rezultate eficiente, sesiunile de saună sunt recomandate în sesiuni de 15 minute, care sunt alternate cu un duș rece.

Pe lângă efectul liniștitor, sauna lipovenească uscată are și un efect terapeutic deoarece ajută la eliminarea toxinelor și la arderea caloriilor, susținând circulația sângelui.

Nu este recomandat persoanelor cu hipertensiune sau probleme cardiace.

Informații utile:

Accesul la zona SPA se face doar în halat de baie, costum de baie și șlapi. În cameră se găsesc halate de baie pentru adulți și prosoape, iar copii primesc doar prosoape. Prosoapele folosite se lasă în vestiar, în coșul de rufe.

Tariful de acces la zona SPA este de 250 lei pentru minim 2 persoane, fiecare persoană în plus (adulti și copii peste 14 ani) trebuind să achite 25 lei. Copiii până în 14 ani beneficiază de gratuitate.

Daca se dorește schimbarea halatului de baie, se percepe o taxă de 10 lei/ halat.

Este interzis accesul cu alimente și băuturi din exterior.

Este strict interzis accesul în zona SPA a persoanelor cu afecțiuni dermatologice sau boli transmisibile.

Este interzisă folosirea în zona SPA a dispozitivelor electronice de fumat.

Temperatură ciubăr cu apă sărată: 38-40 grade Celsius

Folosirea ciubărului și a saunei se face pe propria răspundere.